Zo ziet mijn werkdag eruit

‘Hoe ziet jouw dag eruit, Paula?’

Elke dag wandelen we naar school. Mijn man en ik om de boys te brengen. Als het ons beiden lukt is het een heerlijk moment van de dag.

Terug van school naar huis is ons moment. Arm in arm spreken we de dag door. Wat staat er op zijn planning. Wat zijn mijn plannen.

Thuisgekomen drinken we op ons gemak een tasje koffie. Na de laatste teug sta ik op. En loop ik met een gevulde waterkan en kop thee naar boven.

In de werkkamer nestel ik me rustig achter m’n bureau. Ik zet m’n Mac Mini aan. Ondertussen check ik m’n agenda. Vol focus en goesting begin ik aan mijn dag.

Werkplek met agenda en MacMini

Terwijl de tonen van Einaudi rustig klinken werk ik voor mijn ambassadeurs.

Zo neem ik voor een klant de hele dagelijkse operatie uit handen. Zijn privé en zakelijke leven organiseer ik. Als mental coach, rechterhand en strategisch sparringpartner ineen.

Ik regel zijn sprekersopdrachten, HR- en PR- en financiële zaken, bel bijna dagelijks met hem, zorg voor de coördinatie tussen alle teammembers en fix ondertussen alle losse eindjes.

Na 1,5 uur in de zithouding te hebben gezeten is het tijd om de benen te strekken. In het washok gooi ik een wasje in de wasmachine.

Beneden schenk ik een kop groene thee in en stap met frisse energie weer naar boven.

Het is tijd om aan de slag te gaan voor een ondernemerskoppel met wie ik samenwerk. Voor hun beantwoord ik vragen van cursisten via de e-mail en in de online leeromgeving, bel warme leads en klanten en sparren we met z’n drieën.

Ik werk ook als schrijfcoach. En herschrijf langdradige e-mails, brieven en offertes in moderne, helderde en positieve teksten voor haar klanten.

Na een uurtje komt Rebel naar me toe. Tijd om een rondje met het hondje te wandelen. M’n iPhone laat ik bewust thuis. Ik geniet van de geluiden om me heen. Hardop of in gedachten spreek ik m’n affirmaties uit.

Terug binnen maak ik een lekkere, gezonde lunch voor mezelf.

Na een half uurtje gooi ik het wasje in de droger. Trek m’n sportkleren aan. Of lees een hoofdstuk in een managementboek of doe een powernap.

Voordat het tijd is om de kinderen op te halen, check ik of er nog belangrijke mails of whatsappjes zijn binnengekomen.

Met een kokos latte in de hand regel ik een paar interviews voor een klant. Stuur een andere klant een peptalk in een spraakbericht.

Daarna loop ik voldaan naar school om de boys op te halen.

Na het koken, eten en de avondrush lees ik nog iets. Om op tijd naar bed te gaan.

Wil jij ook een plezierige dag werkdag? Waarin er genoeg ruimte is om je klanten te helpen, maar ook van jou?

Laat mij je daar dan bij helpen, vul snel het contactformulier in!