+31 (0) 85 800 2 555 info@roi-management.be

Haal Retail expertise in huis!

Startende ondernemers

Ben je een startende ondernemer en heb je zelf weinig kennis? Dan kan het handig zijn om iemand aan je zijde te hebben die je kan helpen bij het opzetten van je winkel. Denk aan je presentaties, personeelsbeleid, reclame uitingen etc.
Er zijn altijd zaken waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben, maar iemand met ervaring jou de juiste richting in kan helpen.

Wij begeleiden graag startende ondernemers! En proberen samen met jou op de beste manieren je winkel op de kaart te zetten. Wij dragen ideeën aan en proberen binnen je budgetten het nodige te doen om je winkel tot een succes te maken.

Frisse blik

Ben jij een ondernemer die al een aantal jaar actief is, dan bestaat de kans groot dat je “bedrijfsblind” wordt.  Wat bedoelen wij hiermee?
Wanneer je ergens voor het eerst binnenloopt en alles nieuw is, heb je een neutrale blik. De onwetendheid wat gaat komen. Dat gevoel raak je kwijt wanneer alles bekend en vertrouwd wordt.

Denk bijvoorbeeld aan het verschil van het moment dat wanneer je voor het eerst je huis binnenloopt of dat je er al 5 jaar woont en alles vertrouwd aanvoelt.
Wanneer je al jaren in je winkel aan het werk bent, wordt alles normaal en wordt je blind voor zaken als presentaties etc.

Wij kijken met een frisse onafhankelijke blik naar je winkel en zullen kritisch je winkel door. Wordt je klant wel maximaal verleid om aankopen te doen.
Wordt er gedaan aan upselling? Zo ja, gebeurd dit op de correctie manier? Wordt hier wel het maximale uit gehaald zonder dat je de klant het gevoel geeft te pushen naar verkoop? Etc.

Personeel

Goed personeel is wellicht het belangrijkste voor een winkel. Zij kunnen je winkel maken of breken!
Doordat wij meer dan 25 jaar expertise hebben, weten wij als geen ander hoe je personeel moet enthousiasmeren. Neemt niet weg dat de basis van het personeel al goed moet zijn. Heb je wel de goede medewerkers in huis? Kortom, ben je op zoek naar begeleiding in je aanname beleid? Of heb je hulp nodig bij je team succesvol maken? Wij helpen je graag!

Coaching op de werkvloer

Vind je het lastig je personeel te coachen? Wij staan je graag bij in dit opleidingstraject en wel op de werkvloer! Dit zal projectmatig gebeuren, omdat wij van mening zijn dat je personeel niet in 1 dag kunt trainen. En bij een goede training van personeel is het van belang dat er een goede productkennis moet zijn.
Om een goede coaching te geven hebben ook wij kennis nodig van je producten en zal dit enige tijd in beslag nemen. Kortom Interim-coaching op de werkvloer is een project.