+31 (0) 85 800 2 555 info@roi-management.be

Klanten Reviews

The Hubler

Vincent Pieterse

Executive Coach, The Hubler

Er is een risico als je Paula vraagt je te ‘ontzorgen’, je kunt lui worden. Alles wordt toch wel tot in de puntjes achter de schermen geregeld. Maar gelukkig houdt Paula je dan bij de les.
Ikzelf heb de neiging nogal uit te wijden in gesprekken. Ik sla dan allerlei zijwegen in, Paula luistert daar dan rustig naar, toont interesse, maar knoopt aan het eind alle touwtjes weer aan elkaar.
Voor je weet zie je Paula als onderdeel van je team. Ik hoorde mij zelf zelfs zeggen dat ‘mijn associate’ Paula wel contact met ze zou opnemen.
Kortom, de Rust. Ritme. Ruimte die Paula je belooft komen er ook echt.

Renata Verloop

Renata Verloop

Specialist in overheidscommunicatie

Het beheer van mijn agenda is het laatste dat ik uit handen geef, riep ik tijdens onze eerste kennismaking. Dat Paula mij dat als eerste uit handen nam, zegt alles over haar kwaliteiten.
Ze ziet waar ze je het beste mee kan helpen en gaat gewoon aan de slag. Voor ik het wist deed ze de planning voor mij. Samen zoeken we hoe we de praktische zaken rond Communiceren met focus het beste kunnen organiseren.
Paula geeft daarbij aan wat ze ziet gebeuren en zo’n frisse blik van buiten is fijn. Dus ik ben heel erg blij met haar!

Eigenaar Pro-public

Aart Paardekooper

Eigenaar Pro-public

Paula zorgt ervoor dat het achter de schermen zo is geregeld, dat je dat voor de schermen niet eens in de gaten hebt. Je kunt gewoon doen wat je daar moet doen. Dank, Paula!

Tekstmodel.nl

Paula van Gemen

Eigenaar Tekstmodel.nl

Ik had nooit gedacht dat er iemand zou bestaan zoals Paula van ‘t Geloof. Maar toen ik haar in januari 2020 op LinkedIn voorbij zag komen, wist ik het: dit is ze! Dit is degene aan wie ik mijn klanten toevertrouw. Sinds 2020 werken we samen en er is zoveel veranderd. Tekstmodel.nl is niet meer hetzelfde. Ik ben niet meer dezelfde. Wij bloeiden en groeiden al; maar Paula was de Pokon.
Ze heeft mij vakkundig begeleid in het structureren van alle processen van ons snelgroeiende trainingsbureau. Mailbox op orde. Systemen op orde. Leads op orde. En daardoor: mijn hoofd op orde. Want wat had ik veel in mijn hoofd zitten en wat kon ik moeilijk loslaten.
Inmiddels is Paula een volwaardige collega voor ons. Ze heeft al onze trainingen gevolgd, kent ons bedrijf door en door en kent mij door en door. Ja, en dan komt het wel eens voor dat ze een mail schrijft aan een klant en dat ik denk: ‘Potdomme, dit is meer dan perfect! De leerling heeft de leraar ingehaald!’ Zo hoort het wat mij betreft in een samenwerking: dat je allebei groeit en bloeit.
Het heeft trouwens een tijdje geduurd voordat ik deze aanbeveling schreef. De reden? Eigenlijk wil ik Paula voor mezelf houden. Maar oké … Als je echt nog op zoek bent naar iemand, en je weet Paula op waarde te schatten, dan zal ik haar loslaten. Een beetje.

Directiefluisteraar | Expert in talentontwikkeling

Godelieve Meeuwissen

Directiefluisteraar | Expert in talentontwikkeling

Ik leerde Paula op een bijzondere manier kennen. Zij benaderde mij via LinkedIn. Ik kende haar niet en ik kende ook geen mensen die haar kenden. Maar toch wist ik meteen dat ik met haar móest samenwerken. We wonen niet eens in hetzelfde land, maar dat maakt niet uit!

Ondanks dat ik haar nog steeds niet live heb ontmoet was er meteen een klik en wist ik dat we super zouden samenwerken.

Paula is een slimme sparringpartner die een spiegel voorhoudt die niet altijd fijn is, maar wel supernuttig. Als ondernemer is het belangrijk om een reisgenoot te hebben met wie je op avontuur bent. Omdat de enige constante de verandering is. Zij vindt dat alleen maar interessant i.p.v. irritant.
En: ze heeft een geweldige mindset, denkt groots en altijd in mogelijkheden en kansen.

Als ik vrij ben, dan laat ik mijn bedrijf echt los. Ik weet dat het in goede handen is. Zo zorgt zij ook voor meer plezier in mijn privéleven.

Directeur en senior trainer bij 3to1.nl

Harro Willemsen

Directeur en senior trainer bij 3to1.nl

Uitbesteden was niet mijn sterke kant, want ik ben gewend om alles zelf te doen. Maar er zitten als ondernemer en trainer maar een beperkt aantal uren in de dag. Dus ben ik op zoek gegaan naar een echte professional, die me kan ondersteunen bij al mijn taken.
Paula had al eerder contact gelegd op een positieve en originele manier, dus wilde ik met haar kennismaken. Het klikte meteen.
Naar een jaar lang samenwerking kan en wil ik niet meer zonder de uitstekende ondersteuning van Paula. Een echte ontzorger, die een breed pallet aan taken van me overneemt, meedenkt en zaken signaleert die ik dreig te vergeten. Ze is een alleskunner, initiatiefrijk en punctueel. Wat een verademing voor mij als trainer en ondernemer.
Iedere Euro die ik investeer in haar diensten verdien ik vijfvoudig terug, door me te kunnen richten op mijn eigen kerntaken. Ze helpt, vraagt door en geeft constructief tegenspraak. En ook nog een allround prettig, aimabel persoon. Ik kan Paula aan iedere zelfstandig professional en ondernemer aanraden.

Professional Outsider | Creative Director

Herbert van Hoogdalem

Professional Outsider | Creative Director

Ik heb met veel assistentes gewerkt, maar hield het nooit langer dan max 2 maanden met ze uit. En ja, dat ligt ook aan mij. Ik ben een ramp om mee samen te werken.
Paula is nu al 6 maanden in mijn leven, en ze mag van geluk spreken dat ik me op Moederdag inhield om geen stukje over haar te schrijven. Dat lag te voor de hand, in het kader van de zorg die ze over me heeft. Maar: het was ook te slick geweest, want Paula staat echt naast me.
Er is sprake van balans, van wederkerigheid. Van evenwicht. Ze is meer een vriendin dan een moeder (en dan wel zo één die je keihard de waarheid verteld). En ja: ze is ongelofelijk snel, knetterslim, superemphatisch, tactvol, pro-actief, leergierig en oprecht betrokken (dat het met de rest van haar hard skills wel goed zit, dat mag duidelijk zijn).
Ik hoop maar dat niemand dit stukje dus leest, en ook met haar wil gaan werken, want dan heb ik ‘minder Paula’. Daar snij ik mezelf mee in de vingers.