Over ons

Paula van 't Geloof

Voordat Paula ondernemer werd, was zij jarenlang de rechterhand en PA van diverse CEO’s en directeuren in Nederland.

Toen zij in 2015 voor het eerst moeder werd, droomde zij van een leven als ondernemer. Zodat zij een betere balans kon vinden tussen het moederschap en haar carrière.

Het idee van een eigen bedrijf beginnen, kreeg vorm na de eerste verjaardag van onze tweede zoon in 2017. Op haar 35e verjaardag gaf zij zichzelf het ondernemerschap cadeau. 

In april 2020 besloot Paula toe te treden als medezaakvoerder van R.O.I Management.

Dagelijks helpt Paula ondernemers en CEO’s al hun dromen en doelen te realiseren. Zij zorgt ervoor dat zij zich 100% focussen op hun expertise, de strategie, acquisitie en klanten de allerbeste service verlenen. Paula neemt de dagelijkse operatie uit hun handen. Denkt op strategisch en managementniveau mee. Doorloopt de (interne) processen en zorgt voor structuur, overzicht en rust in het leven van de ondernemer of CEO.

Jeroen Diekmann

In 2016 kreeg Jeroen een fantastische kans. Als ondernemer en Retail Manager Vaporshop helpen opzetten en uitbreiden. Hij werkt nauw samen met de Board of Directors en de Retail Directeur.

Voordat Jeroen zaakvoerder van R.O.I Management werd, bouwde hij een jarenlange ervaring en kennis op in de retailsector in Nederland. 

Vaporshop is uitgegroeid tot een renderend bedrijf van ruim 50 winkels in België en twee in Nederland.