Over ons

Paula van 't Geloof

Voordat Paula ondernemer werd, was zij jarenlang de rechterhand en PA van diverse CEO’s en directeuren in Nederland. Toen zij in 2015 voor het eerst moeder werd, droomde zij van een leven als zelfstandig ondernemer. Hoe fijn zou het zijn als ze een betere balans kon vinden tussen het moederschap en haar carrière?!

In 2016 kreeg Jeroen dé kans van ons leven. We vertrokken samen met onze 1,5 jarige zoon naar hartje Antwerpen om daar een nieuw leven op te bouwen.

Het idee van een eigen bedrijf beginnen, bleef in Paula’s hoofd dwalen. Net na de eerste verjaardag van onze tweede zoon koos Paula bewust voor het ondernemerschap.

In april 2020 besloot Paula toe te treden als medezaakvoerder van R.O.I Management.

Dagelijks helpt Paula ondernemers al hun dromen, ambities en doelen te realiseren. Zij zorgt ervoor dat zij zich 100% focussen op hun expertise, de strategie, acquisitie en klanten de allerbeste service verlenen. Paula regelt alles eromheen, denkt strategisch mee, doorloopt de (interne) processen en zorgt voor structuur, overzicht en rust in het leven van de ondernemer.

Jeroen Diekmann

In 2016 kreeg Jeroen een fantastische kans: als ondernemer een nieuw winkelconcept opzetten in hartje Antwerpen. 

Jeroen en Paula pakten deze droomkans met beiden handen aan. Direct zegden ze hun vaste jobs op, verkochten hun huis en verruilden pittoresk Steenwijk voor wereldstad Antwerpen.

R.O.I Management is in 2016 door Jeroen opgericht. 

Voordat Jeroen zaakvoerder van R.O.I Management werd, heeft hij een jarenlange ervaring en kunde opgebouwd in de retailsector in Nederland. Deze expertise kwam goed van pas bij het opbouwen van Vaporshop, samen met de Board of Directors en de Retail Directeur.

Vaporshop is uitgegroeid tot een renderend bedrijf van 50 winkels in België en twee in Nederland.

Jeroen is inmiddels doorgegroeid als Retail Manager binnen Vaporshop.