Reviews

Laat je inspireren door onze klanten.

Hier enkele reviews die hebben gekozen voor R.O.I Management

“Het beheer van mijn agenda is het laatste dat ik uit handen geef”, riep ik tijdens onze eerste kennismaking. Dat Paula mij dat als eerste uit handen nam, zegt alles over haar kwaliteiten. Ze ziet waar ze je het beste mee kan helpen en gaat gewoon aan de slag. Voor ik het wist deed ze de planning voor mij. Samen zoeken we hoe we de praktische zaken rond Communiceren met focus het beste kunnen organiseren. Paula geeft daarbij aan wat ze ziet gebeuren en zo’n frisse blik van buiten is fijn. Dus ik ben heel erg blij met haar!

Renata Verloop

Specialist in overheidscommunicatie. Trends | teamontwikkeling | advies | spreker en dagvoorzitter

Charismatisch, slagvaardig, betrouwbaar. Dat was mijn eerste indruk van Paula toen we elkaar voor het eerst spraken in 2020. Zonder al te veel uitleg was Paula al in staat om onze vrij complexe organisatie te begrijpen en de belangrijkste elementen te filteren waar ze zich op wilde focussen. Nu, een klein jaar later, heb ik voor een ander vraagstuk een beroep gedaan op Paula’s expertise. Motiverend, meedenkend en attent. Ons interessante gesprek gaf mij hét zetje die ik nodig had om mijn idee concreet vorm te geven en door al bovenstaande eigenschappen te combineren weet Paula uitstekend in te spelen op de behoeften van haar klant(en).

Nathalie Brakkee-Vorst

Delivery & Innovation Manager

Ik had nooit gedacht dat er iemand zou bestaan als Paula van ‘t Geloof. Maar toen ik haar in januari 2020 op LinkedIn voorbij zag komen, wist ik het: dit is ze! Dit is degene aan wie ik mijn klanten toevertrouw. Inmiddels werken we bijna een jaar samen. Tekstmodel.nl is niet meer hetzelfde. Ik ben niet meer dezelfde. Wij bloeiden en groeiden al; maar Paula was de Pokon.

 

Ze heeft mij vakkundig begeleid in het structureren van alle processen van ons snelgroeiende trainingsbureau. Mailbox op orde. Systemen op orde. Leads op orde. En daardoor: mijn hoofd op orde. Want wat had ik veel in mijn hoofd zitten en wat kon ik moeilijk loslaten.

 

Inmiddels is Paula een volwaardige collega voor ons. Ze heeft al onze trainingen gevolgd, kent ons bedrijf door en door en kent mij door en door. Ja, en dan komt het wel eens voor dat ze een mail schrijft aan een klant en dat ik denk: ‘Potdomme, dit is meer dan perfect! De leerling heeft de leraar ingehaald!’ Zo hoort het wat mij betreft in een samenwerking: dat je allebei groeit en bloeit.

 

Het heeft trouwens een tijdje geduurd voordat ik deze aanbeveling schreef. De reden? Eigenlijk wil ik Paula voor mezelf houden. Maar oké … Als je echt nog op zoek bent naar iemand, en je weet Paula op waarde te schatten, dan zal ik haar loslaten. Een beetje.

Paula van Gemen

Eigenaar Tekstmodel.nl

Paula is een personal assistant waar je op kunt bouwen: recht door zee, hands-on-mentaliteit en nauwkeurig. Zo anticipeerde ze op belangrijke zaken en nam veel werk uit handen. Daarnaast stelt zij duidelijke prioriteiten en vindt uitstekend haar weg in de drukke agenda’s van bestuurders en managers. Ze overschrijdt daarbij veruit de verwachtingen op alle gebieden van haar werk en verdient het respect van iedereen in het hele bedrijf en daarbuiten. De jaren dat ik met haar heb gewerkt waren dan ook niet alleen erg productief, maar ook bijzonder plezierig.

 

Joost de Haas

Professor @ INSEAD (voormalig CEO Roto Smeets Group)

 

Paula en ik zijn elkaar een aantal maanden geleden tegen gekomen op LinkedIn en kwamen met elkaar in contact. Eerst door regelmatig over en weer op elkaars berichten te reageren en later ook privé gesprekken. Hierdoor leerden we elkaar zowel privé als zakelijk wat beter kennen.

Hoe ik Paula tot nu toe heb leren kennen, is als een echte vakvrouw die weet wat ze wil en kan. Kan ze het nog niet? Zorgt ze ervoor dat ze zich erin verdiept en lukt het niet, geeft ze ook aan dat je er beter iemand anders voor kunt inzetten.

Paula is oprecht, kritisch, durft voor haar mening uit te komen, doet wat ze zegt en zoekt écht de verbinding met haar klanten. Dat zijn allemaal redenen waarom ik voor Paula zou kiezen. Paula, wij gaan zeker en vast (zoals ze in België) zeggen nog mooie dingen doen samen. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, maar als alles het toelaat, wil ik jou voor een gedeelte als Virtual PA graag inzetten in de opbouw naar mijn bedrijf. En beveel jou dan ook van harte aan in mijn netwerk.

 

Liesbeth Kasperink

Eigenaar Trainingsbureau Kasperink.com

Paula is super snel met het verwerken van informatie, stelt de juiste vragen en gaat vervolgens direct aan de slag en komt met resultaten die je initiële vraag overstijgen. Hierdoor kun je direct met haar concrete acties en informatie aan de slag in no-time. Dit scheelt je als ondernemer heel veel kostbare tijd en energie die je kan inzetten voor je bedrijf.

Als mens is Paula hartelijk, verbindend, humoristisch en direct.
Kortom een fijn persoon om mee samen te werken.

Mark Voermans

Directeur Davinci Company

 

Uitbesteden was niet mijn sterke kant, want ik ben gewend om alles zelf te doen. Maar er zitten als ondernemer en trainer maar een beperkt aantal uren in de dag. Dus ben ik op zoek gegaan naar een echte professional, die me kan ondersteunen bij al mijn taken. Paula had al eerder contact gelegd op een positieve en originele manier, dus wilde ik met haar kennismaken. Het klikte meteen.

Naar een jaar lang samenwerking kan en wil ik niet meer zonder de uitstekende ondersteuning van Paula. Een echte ontzorger, die een breed pallet aan taken van me overneemt, meedenkt en zaken signaleert die ik dreig te vergeten. Ze is een alleskunner, initiatiefrijk en punctueel. Wat een verademing voor mij als trainer en ondernemer.

Iedere Euro die ik investeer in haar diensten verdien ik vijfvoudig terug, door me te kunnen richten op mijn eigen kerntaken. Ze helpt, vraagt door en geeft constructief tegenspraak. En ook nog een allround prettig, aimabel persoon. Ik kan Paula aan iedere zelfstandig professional en ondernemer aanraden.

Harro Willemsen

Directeur en senior trainer bij 3to1.nl

Paula is een energieke dame die heel flexibel met je meedenkt.
Een echte aanpakker met een flinke dosis charisma. Ik zou niet aarzelen om wederom met haar samen te werken, mocht de juiste klus zich voordoen.

Natalie Anceaux

Directeur Merkhelden.com