+31 (0) 85 800 2 555 info@roi-management.be

Wij van R.O.I

Jeroen Diekmann

Jeroen Diekmann

Zaakvoerder

In 2016 krijgt Jeroen een fantastische kans. Het merk Vaporshop helpen uitbouwen tot een succes. Met ruim 50 winkels in België en met meer in aantocht is dat doel meer dan bereikt. Voordat Jeroen zaakvoerder van R.O.I. Management werd, bouwde hij zijn kennis en ervaring op in de Retail-sector in Nederland.
Vanaf zijn tienerjaren is hij actief in de verkoop. Onderaan de ladder begonnen als weekendhulp uitgegroeid tot Filiaalmanager met 25 personeelsleden en heeft in de Ondernemingsraad gezeteld.
Ondertussen is Jeroen mede-zaakvoerder van een 4-tal winkels en is hij Retailmanager binnen Vaporshop.
Daarnaast is hij actief Sim-racer. Zo doet hij mee met zijn team SimRacing.be mee aan de Virtual Belcar. De grootste Belgische competitie binnen het Sim-racen, waarbij echte coureurs aan deelnemen die dagelijks in de “echte” wereld op het circuit te vinden zijn.

Paula van 't Geloof

Paula van 't Geloof

Zaakvoerder

Voordat Paula ondernemer werd, was ze PA van CEO’s. Na de geboorte van onze jongste zoon besloot ze ondernemer te worden. Vanuit flexibiliteit en rust andere ondernemers helpen.
“Paula, maakt het onmogelijke mogelijk”, wordt er weleens gezegd. En dat is ook zo. Zij is dol op dingen uitzoeken. is heel proactief ingesteld. Snel. De oplossing heeft ze vaak voordat je echt doorhebt dat je een uitdaging hebt.